Ladda Skipass i vår webshop

Alla backar och liftar är öppna. Även pulkabacken är öppen!

Öppettider för vecka 8 (19/2-25/2) hittar du här

Alebacken drivs på 100% ideell basis. Vill du också hjälpa till så prata med personalen i kiosk eller lift.

Vi ser gärna att ni använder vår webshop. Ni som redan har ett Skipass sedan tidigare hittar ett sk. WTP nummer på skipasset som ni lägger in i webshopen. Efter betalning kan ni sedan gå direkt till liften. Skipasset måste vara av typen AXESS. (Ej SKIDATA)

AXESS avvänds bla i Sunne och Skistars anläggningar (Sälen, Åre mfl) Deras Skipass går bra att använda i vår webshop.

På merparten av AXESS plastkort står det TEAMAXESS.COM med mycket liten text. Har du inget AXESS kort sedan tidigare så kan du köpa det i webshopen (välj voucher). När du har betalt så mailas en streckkod (QR-kod) som du tar med och visar upp i vår skipass automat utanför Alebackens servering. Ur automaten får du då dina nya laddade skipass och du kan sedan gå direkt till liften. Automaten är endast för er som inte har något AXESS plastkort sedan tidigare.(Har du redan kort så mata in WTP koden i webshopen enligt beskrivning ovan.)

Alebackens ideellt arbetande personal vill redan nu tacka dig för att du genom att använda webshopen hjälper till att minska köerna inne i vårt cafe.

Vårt mål är att alla ska använda webshopen men saknar du möjlighet så hjälper vi dig med köp och laddning inne i vår servering.

Du hittar vår webshop under SKIPASS i menyn.

Välkommen att upptäcka fördelarna med webshop och skidåkning istället för att tillbringa tid inne i skipasskö!

Publicerat den 18 februari, 2018 kl 18:15