Alla backar öppna

Vi har öppet samtliga skidbackar.

Måndag-fredag kl 18-21

Lördag-söndag 10-16

Vår lilla pulkabacke är öppen.

Bli medlem och få gratis laddning av ditt skipass under de fredagkvällar som vi har öppet denna vinter. Se ”Bli medlem” i menyn.

Som ni vet så jobbar all personal i backe och servering helt på ideell basis. Vi ber om er hjälp att minska skipasskön inne i serveringen genom att ni köper skipass i vår webshop. All information hittar ni på skipass i menyn. Stort tack på förhand! Vill du hjälpa till i kiosk eller lift så prata med oss nästa gång du besöker backen.

Missa inte att det finns platser kvar i Alpinhyras skidskola. Anmälan har öppnat och länk finns under skidskola i menyn.

En nyhet är att ni kan ladda 10-kort 3 timmars och betalar endast för nio gånger. 10-korten finns för knatte, ungdom, vuxen och gäller för åkning i alla backar. Du kan välja valfria dagar under denna säsong och dagarna behöver inte vara i följd. Köp 10-korten i vår servering.

Skidutrustning finns att hyra direkt i Alebacken hos Alpinhyra. Boka gärna innan på Alpinhyras hemsida www.alpinhyra.se. Ett tips är att ni kan hyra utrustning för en hel säsong.

Kvällar måndag till torsdag har en skidklubb träning i en del av anläggningen.

Publicerat den 23 januari, 2019 kl 09:45